Pentru a-ți îngriji hainele așa cum se cuvine, ne-am hotărât să îți prezentăm cel mai avansat sistem de îngrijire a țesăturilor: mașina de spălat rufe Perfect Care800 cu sistem Autodose și conectivitate Wifi, din colecția PerfectCare de la Electrolux, care reprezintă ultima generație în ceea ce privește designul, tehnologia și îngrijirea.

AUTOR

Andra Zoita

SFATURI PENTRU

Acasă | La bucătărie

PUBLICAT LA

27 August 2021

CU SPRIJINUL

Electrolux.ro

Înainte de toate, vrem să-ți spunem că Electrolux este unul dintre cei mai mari producători din lume de aparate și echipamente de bucătarie și curățenie, în spatele cărora stau tehnologii și soluții inovatoare, durabile în timp.

De asemenea, de-a lungul timpului, Electrolux a dezvoltat tehnologii intuitive, concentrându-se, într-o egală măsură, pe confortul consumatorilor și pe grija pentru haine.

Mașinile de spălat din gama Perfect Care Electrolux se remarcă prin tehnologii inovatoare care te ajută să economisești energie, apă și detergent, pentru a proteja mediul înconjurător.

Alături de risipa alimentară, prezentată în celelalte articole ale noastre, protejarea mediului înconjurător se poate face și prin economie de apă, energie și detergent, datorită tehnologiilor inovatoare ale mașinilor de spălat rufe din gama Perfect Care.

Modelul pe care vi-l prezentăm acum este Perfect Care 800, care oferă numeroase funcții de îngrijire a hainelor. Iar câteva dintre acestea sunt: UltraCare, SteamCare, FreshScent și SensiCare, care ajustează automat durata programului și a consumului de apă și energie, în funcție de încărcătură.

Vizitează Electrolux.ro
Tehnologia de premixare UltraCare activează complet detergentul și balsamul înainte de a intra în contact cu rufele din tambur, și astfel protejează țesăturile hainelor precum rochiile sau cămășile, menținându-le ca noi pentru mai mult timp, iar sistemele SteamCare și FreshCare oferă posibilitatea utilizării aburului pentru reducerea cutelor sau împrospătarea țesăturilor fără a fi necesar un ciclu complet de spălare. De exemplu, se întâmplă de multe ori să purtăm o cămașă doar pentru trei ore, fără să o murdărim, așa că pentru a evita spălarea ei, Electrolux ne oferă posibilitatea să o împrospătăm cu ajutorul funcției FreshCare. Astfel ne putem bucura de ea și la următoarea purtare.
Vizitează Electrolux.ro

Spală eficient la 30°C, economisind 30% energie

Programul UltraWash este ideal pentru încărcăturile mixte – și durează doar 59 de minute! Spălarea eficientă la o temperatură joasă protejează hainele: spălând la 30ºC economisești până la 30% energie în comparaţie cu programul de 40ºC.

Programul Electrolux UltraWash oferă o performanţă deosebit de bună la curăţare și o îngrijire superioară pentru spălările zilnice, totul într-o perioadă de timp mai scurtă de o oră. În plus, econimisim energie datorită spălării la o temperatură joasă, cu ajutorul tehnologiei de premixare.

Senzorii inteligenţi AutoDose calculează cantitatea exactă de detergent și balsam, protejând hainele de deteriorarea prematură cauzată de supradozare. În urma testelor realizate de către echipa Electrolux, a rezultat că pentru același articol din bumbac spălat la 30˚C, la o mașină de spălat cu dozare automată (AutoDose) Electrolux, acesta rezistă de 3 ori mai mult ca și grad de uzură în timp decât în cazul mașinilor de spălat de la competiție.

Îngrijire adecvată cu un singur click de pe smartphone

Pentru a eficientiza acel lung proces de sortat, spălat, uscat, împachetat, călcat rufe, pentru a economisi timp, energie, apă și detergent, venim către voi cu câteva sfaturi utile pentru a face cu

Despre Mașina de spălat rufe PerfectCare800

plăcere această activitate, voi și membrii familiei voastre. Iar acestea le aplicăm folosind Mașina de spălat rufe Perfect Care800 de la Elextrolux.

Cu aplicaţia My Electrolux Care poţi controla de la distanţă mașina de spălat rufe sau uscătorul, cu ajutorul telefonului. Folosește ghidul de îngrijire pentru sfaturi utile privind modul ideal de a spăla fiecare articol din garderoba ta, iar pentru hainele pe care le porţi des, poţi salva setările de spălare la Favorite.

Secretele și trucurile pe care le putem aplica să putem fi cât mai productivi când vine vorba de rufe sunt destul de simple dar eficiente.

Dacă vorbim de productivitate, atunci ne folosim de planificare, organizare și mai ales de tehnologia smart. Iar pentru că suntem adepții economisirii, sustenabilității și organizării, va vom prezența de ce Mașina de spălat rufe Electrolux Perfect Care800 ne ajută atât de mult.

7 metode eficiente de a spăla rufele organizat cu o super-mașină de spălat Electrolux Perfect Care800:

1. Fă-ți un plan. De exemplu, luni spală hainele copiilor, marți spală prosoapele de bucătărie, miercuri albituri, sâmbătă lenjeriile de pat.

Cu aplicaţia My Electrolux Care poţi controla de la distanţă msșina de spălat rufe sau uscătorul, cu ajutorul telefonului tău Folosește Consilierul de îngrijire pentru sfaturi utile privind modul ideal de a spăla fiecare articol din garderoba ta, iar pentru hainele pe care le porţi des, poţi salva setările de spălare la Favorite.

2. Sortează hainele. Sugerăm pentru casele unde sunt copii, ca în camerele lor să existe propriul coș de rufe. Așa îi învățăm și îi responsabilizăm pentru viitor.

3. Implică și desemnează săptămânal, prin rotație, ca un membru al familiei să fie responsabil / manager al rufelor.

4. Creează coșul pentru șosete pierdute. Nu există casă fără această problemă a șosetelor pierdute. Ori le pui de fiecare dată în mașină, ori le pui în coșuleț până găseșți cealaltă șosetă.

5. Acum să trecem la mașina de spălat! Cunoaște-ți mașina de spălat bine, descoperă-i toate funcțiile și cum se utilizează. Spre exemplu, modelul pe care vi-l prezentăm acum este Perfect Care 800 de la Electrolux cu sistem UltraCare, SteamCare, SensiCare și FreshScent. Tehnologia UltraCare activează complet detergentul și balsamul înainte de a întra în contact cu rufele din tambur, iar sistemele SteamCare și FreshScent oferă posibilitatea utilizării aburului pentru reducerea cutelor sau împrospătarea țesăturilor fără a fi necesar un ciclu complet de spălare.

Sistemul de spălare SensiCare adaptează durata programului la dimensiunea încărcăturii, folosind mai puţină energie și apă și prevenind spălarea excesivă a oricărui articol. Acesta asigură cele mai economice cicluri chiar și pentru încărcăturile cele mai mici.

6. La orice mașină de spălat este foarte important să cunoști și să folosești corect programele de spălare. Perfect Care 800 de la Electrolux, după cum am mentionat deja, are o serie de programe inteligente precum UltraWash și Senzori inteligenţi AutoDose.

Ce te mai sfătuim:

Dacă ești singur/ă și lucrezi în afara casei, îți umpli mașina dimineață și o poți programa să spele de la distanță. Așa știi când să se termine ciclul, ideal fix când ajungi tu acasă, și le pui în uscător apoi îți vezi de alte treburi. Smart, no? La un click sau app distanță cu aplicaţia My Electrolux Care.

Sperăm că te-am inspirat să alegi deștept. Nu uita să te bucuri de viață mai ales că acum știi că ai contribuit și tu la protejarea mediului economisind apă, energie și detergent.

Electrolux a fost ales cel mai de încredere brand din România în 2021 pentru categoriile Cuptoare și Plite, conform studiului independent Consumer Choice Award.

Înscrie-te să primești un eBook gratuit

Rețete inteligente pe care le poți găti împreună cu copiii tăi

Multumim pentru mesaj. Acesta a fost trimis mai departe.
A aparut o eroare si mesajul nu a fost trimis. Incearca mai tarziu!

Nu trimitem spam. Te poți dezabona oricând dorești.