Vreți să știți care sunt trucurile pe care le putem aplica pentru a fi cât mai eficienți în curățarea rufelor și secretul prin care putem economisi timp atunci când spălam sau călca haine? Nimic mai simplu! Aflați cum uscătorul de rufe cu pompă de căldură Perfect Care 800 de la Electrolux ne poate ajuta!

AUTOR

Andra Zoita

SFATURI PENTRU

Acasă | La bucătărie

PUBLICAT LA

9 Octombrie 2021

CU SPRIJINUL

Electrolux.ro

O să vă întrebați mai întâi de ce un uscător de rufe?

Am observat că oamenii sunt în general reticenți la ideea de a achiziționa un uscător de rufe, dar este de fapt,un produs ideal pentru familiile cu copii, pentru familiile care vor să își eficientieze spațiul dedicat acestor treburi casnice și mai ales, pentru mămicile ocupate. Asta pentru că tot timpul alocat spălării, organizării și călcării hainelor, va putea fi folosit pentru odihnă, relaxare sau pentru a stă alături de familie. De asemenea, pe lângă timpul economisit, avantajele unui uscător de rufe țin și de calitatea hainelor: țesăturile au o durată mai lungă de viață, hainele își mențin textura și culorile vii și sunt mai ușor de călcat.

Odată achiziționat un uscător de rufe cu pompă de căldură, cel mai important sfat care îl avem pentru este să vă cunoașteți uscătorul bine, să-i descoperiți toate funcțiile, pentru a vă bucura de toate beneficiile sale.

De exemplu, datorită funcției DelicateCare, Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Perfect Care 800 de la Electrolux reglează temperatura corectă pentru fiecare articol de îmbrăcăminte, în timp ce mișcarea tamburului este adaptată la specificul țesăturii. Acest lucru înseamnă că fiecare articol este îngrijit corespunzător, chiar și cele pe care nu ne-am fi gândit vreodată să le uscăm automat, cum ar fi hainele din lână. Astfel, calitatea hainelor este menținută mai mult timp.

Știai că... Sistemul SmartSense detectează umiditatea fiecărui articol dintr-o încărcătură?

- Întoarce cardul -

Sistemul SmartSense detectează umiditatea fiecărui articol dintr-o încărcătură, ceea ce permite că hainele să fie uscate uniform și protejate de supraîncălzire.

Tot de căldura excesivă și inutilă protejează și funcția GentleCare, care usucă hainele la o temperatură redusă aproape la jumătate faţă de uscătoarele convenţionale.

Produsele Electrolux sunt dezvoltate pentru a fi cât mai prietenoase cu mediul

De exemplu, prin programele speciale pentru Așternuturi XL și Mixt XL, Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Perfect Care 800 de la Electrolux, oferă posibilitatea de a usca la fel de eficient o încărcătură mai mare, fără a fi necesare mai multe cicluri de uscare. Această facilitate ajută la reducerea consumului de energie electrică, cât și pentru gestionarea timpului personal.

Filtrul de scame este foarte ușor accesibil

Ce ne mai place la Uscătorul de rufe cu pompă de căldură Perfect Care 800 de la Electrolux este că filtrul de scame este foarte ușor accesibil și ușor de manevrat curățat. Pentru curăţarea acestuia, îndepărtaţi cu o lavetă scamele colectate cu ajutorul aspiratorului, sau spălaţi-l sub jet de apă. (Dacă este nevoie, folosiţi o perie moale pentru a îndepărta scamele rămase.) Ștergeţi bine filtrul cu un prosop curat și puneţi-l la loc în uscător după ce v-aţi asigurat că este complet uscat. Nu uitaţi să curăţaţi de scame și interiorul fantei unde este poziționat acesta!

Nu încărcaţi uscătorul până la refuz în special când vreţi să uscaţi lenjeria de pat sau prosoapele de baie. Respectați cantitatea de rufe recomandată de producător pentru fiecare program în parte, pentru a obține rezultate de top după fiecare utilizare.

Dacă v-am convins de avantajele uscătorului de rufe Electrolux, recomandaţi-l și prietenilor, mai ales dacă sunt în căutarea unui produs prietenos cu mediul și care, în același timp, îi ajută să economisească timp, pe care îl pot petrece cu familia.

Înscrie-te să primești un eBook gratuit

Rețete inteligente pe care le poți găti împreună cu copiii tăi

Multumim pentru mesaj. Acesta a fost trimis mai departe.
A aparut o eroare si mesajul nu a fost trimis. Incearca mai tarziu!

Nu trimitem spam. Te poți dezabona oricând dorești.