Cu toții știm cât de importantă este reducerea risipei alimentare. Acest aspect devine cu atât mai relevant atunci când ne pregătim pentru o călătorie, unde gestionarea resurselor și aprovizionarea devin esențiale. În acest context, Elena Zagaican ne împărtășește 3 trucuri grozave care nu doar că ne ajută să evităm risipa alimentară, ci ne și încurajează să fim creativi în a transforma resturile în gustări delicioase.

AUTOR

Andra Zoita

SFATURI PENTRU

Acasă | La cumpărături

PUBLICAT LA

24 August 2023

CU SPRIJINUL

Lidl.ro

Trucuri delicioase pentru gustări înaintea călătoriilor, de la Elena Zagaican

Indiferent dacă te pregătești pentru o aventură lungă sau o mică evadare cu mașina, călătoriile au un farmec aparte. Fie că alegi să evadezi în weekend sau să pornești într-o vacanță mai lungă, lângă bagajul cu haine și alte necesități, snack-urile nu ar trebui să lipsească din ecuație. Iar dacă călătoria include și cei mici, atunci gustările sănătoase devin cu atât mai importante.

Feliile crocante de ardei, castraveți sau morcovi proaspeți pot deveni sticks-uri apetisante, iar roșiile cherry, mozarella sau cașcavalul pot forma mini-frigărui colorate și pline de savoare.

Lasă-ți creativitatea să zboare amestecând frunzele de salată cu avocado, somon afumat, ouă fierte, felii de roșii, brânză și humus pentru a crea sandvișuri colorate, perfecte pentru toate preferințele, inclusiv cele ale celor mici.

Și dacă dispui de aproximativ două ore înainte de plecare, poți transforma fulgii de ovăz, ouăle și fructele rămase în clătite americane sau brioșe sănătoase și gustoase.

Nu uita să arunci o privire și în bolul cu fructe proaspete înainte de a pleca, astfel încât să ai parte de o călătorie gustoasă și plină de energie!