Cu toții avem nevoie, din când în când, de soluții rapide pentru mesele noastre, feluri de mâncare gata pregătite sau care trebuie doar încălzite, astfel încât să ne putem bucura de o masă gustoasă, dar și să câștigăm timp.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTOR

Andra Zoita

SFATURI PENTRU

Acasă | La bucătărie

PUBLICAT LA

2 Noiembrie 2021

CU SPRIJINUL

Lidl.ro

Fie că suntem grăbiți, obosiți sau poate pur și simplu nu avem dispoziția necesară pentru a găti, putem opta pentru soluții la îndemână, cum sunt produsele convenience din gama Chef Select de la Lidl România.

Avantajoase ca preț, produsele din această gamă nu fac rabat de la calitate și gust, oferind o modalitate de a economisi timp, prin faptul că nu mai trebuie să gătim sau să spălăm vasele la final. În plus, un alt avantaj este acela că evităm să risipim mâncarea. Porțiile sunt bine calculate, pentru o masă în familie sau o gustare individuală, în funcție de produs, astfel că nu trebuie să ne mai facem griji că mâncarea pregătită va rămâne uitată în frigider, pentru că nimeni nu vrea să o mai mănânce a doua zi.

Preparatele Chef Select sunt ideale pentru pauzele de masă din zilele agitate, pentru gustări proaspete sau pentru serile în care vrem să ne relaxăm acasă. Putem alege dintre opțiunile de gustări, precum sandwich-uri sau humus, feluri principale, ca paste, piept de pui la grătar, sau o varietate de deserturi. În plus, gama conține și produse ce necesită o minimă preparare, de exemplu diverse aluaturi, o varietate de paste, musaca sau produse de patiserie congelate, care scurtează mult timpul de preparare al unor rețete complexe. Gama Chef Select cuprinde aproximativ 50 de produse, care se găsesc permanent în magazine. În plus, pe parcursul anului, Lidl introduce periodic produse Chef Select cu specific sezonier.

Astfel, ori de câte ori avem nevoie de mai mult timp pentru noi și cei dragi, Chef Select e o alegere inspirată pentru o masă gustoasă și rapidă, de care se va bucura toată familia.

Chef Select îți salvează timpul în bucătărie

Nu este nevoie să sacrifici calitatea pentru confort și nici să petreci mult timp în bucătărie, deoarece Chef Select conține o gamă de mese gata preparate din carne și garnituri, create pe baza unor rețete atent selectate.

Chef Select îți salvează timpul în bucătărie, prin preparate cu arome delicioase, orientale, mediteraneene sau chiar românești. Pentru toate gusturile.

DESCOPERĂ GAMA CHEF SELECT >>