Bun venit în povestea magică a Elenei Zagaican, unde bucuria sărbătorilor prinde viață în bucătăria ei! Cu luminițe strălucitoare, calendarul Advent și pregătirile pentru Moș Crăciun, Elena și micuții ei sunt învăluiți de farmecul sărbătorilor.

AUTOR

Andra Zoita

SFATURI PENTRU

Acasă | La cumpărături

PUBLICAT LA

22 Decembrie 2023

CU SPRIJINUL

Lidl.ro

Pregătirea biscuiților pentru Moș Crăciun

Printre tradițiile lor preferate se numără pregătirea biscuiților pentru Moș Crăciun, o activitate care a devenit un ritual încântător. Cu o rețetă simplă pe care o știe încă de pe vremea când copiii erau bebeluși, Elena adaugă o notă specială fiecărui Crăciun.

Ingrediente simple stau la baza acestei rețete, o vedetă în grupurile de mămici: 100g făină albă tip 650, 100g brânză de vaci, 100g unt și o banană.

Dar magia nu se oprește la ingredientele listate. Adevărata distracție începe în momentul framântării aluatului și continuă cu tăiatul formelor de biscuiți. Aceștia trebuie să stea 30 de minute în cuptor, iar rezultatul este o gustare delicioasă, gata să fie oferită Moșului.

Elena demonstrează că bucuria sărbătorilor se regăsește în fiecare detaliu al acestui proces. Fiecare activitate devine o lecție educațională și o oportunitate de a crea amintiri frumoase alături de cei mici.

Voi ce-i pregătiți Moșului? Împărtășiți cu noi ideile voastre festive!

Descoperă și alte rețete din bucataria Lidl România, pentru mesele de Crăciun>>